Мива - Димитров С-ИЕ СД
Отглеждане и продажба на гъби и мицел в село Първенец

Амицел

БЕЛИ ЩАМОВЕ

   Бялата гъба (Agaricus bisporus) е най-известната и отглеждана гъба в света. Амицел има щамове, които да отговарят на вашите условия на отглеждане и маркетинг.
Белите щамове на Амицел са разработени основно за свежия пазар, където се изисква високо качество. Въпреки това, щамовете могат да се отглеждат за доставка на гъби за преработка.

 

ФЕНИКС

   Премиум почти бял хибриден щам, който произвежда голяма тежка гъба. Феникс е агресивен и продуктивен щам, който води до конкурентни добиви.

 

ТРИПЪЛ Х

   Нашият най-енергичен почти бял хибрид, който е по-бърз във всички фази на отглеждане и производство. Трипъл X произвежда гъби с отлично качество и гъстота и е подходящ за широк спектър от условия на отглеждане.

 

ДЕЛТА

   По-умерен е в сравнение с останалите ни бели хибриди. Делта може да бъде приспособена да произвежда голямо разнообразие на гъби с различни размери и е подходяща за производители, които искат да произвеждат висококачествени гъби, за да се конкурират на свежия пазар.

 

КАФЯВИ ЩАМОВЕ

   Патентованите кафяви хибриди на Амицел са двата най-широко разпространени кафяви гъби, произведени в света. Те са ценени заради техния цвят, форма и производителност. Хибридните кафяви щамове на Амицел са известни с тяхната производителност и плътност на тъканите. Херлум и Браун са патентно защитени и са достъпни само от Амицел.

 

ХЕРЛУМ


   Тежка кафява хибридна гъба, която е подходяща както за производство на портобела, така и за пресния стандартен пазар. Херлум е номер едно продаващ се кафяв хибрид в света и е генетично уникален и не може да бъде кръстосан с какъвто и да е друг кафяв щам.

 

БРАУН

   Кафява хибридна гъба, която често произвежда по-тъмна шапка от Херлум, и е подходяща за производители, които искат да произвеждат разнообразие от размери. Браун е идеален за производители, които търсят алтернатива на Херлум, и е генетично уникален и не може да бъде кръстосан с него или какъвто и да е друг кафяв щам на пазара.

 

още информация на - http://www.amycel.com/